A

Vermont Castings Intrepid

Prijs:

4.349,-

Rendement

83%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Vermont Castings Intrepid

Een kachel is een ideale sfeer- en warmtegenerator. Neem bijvoorbeeld Intrepid van Vermont Castings. Het is makkelijk in gebruik en geeft in een mum van tijd het gewenste effect. De warmte die komt van een aangename vlam is heerlijk behaaglijk. Deze kachel is een aanwinst voor elk huis. Mooi design, mooie details en prestaties zullen altijd een glimlach op je gezicht toveren.

De Vermont Castings Intrepid is met oog voor detail ontworpen. Hij beschikt over een grote voorruit, kierdoor kunt u genieten van het prachtige vlammenspel en de heerlijke warmte van het haardvuur. De ruit biedt een sfeervol zicht op de dansende vlammen, waardoor de Intrepid een centraal punt van gezelligheid en ontspanning wordt in je huis.

Deze kachel is erg makkelijke in gebruik, hij maakt gebruik van eenvoudige bedieningselementen en handige aslade is het onderhoud en de bediening van de kachel moeiteloos.

De Vermont Castings Intrepid is een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing. Met zijn tijdloze design en duurzame constructie zal de Intrepid je jarenlang plezier en warmte brengen.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer