Art nr:E16812

A+

Rika Primo 8 kW

Prijs:

4.839,-

Afmetingen (DxBxH)

52 × 49,6 × 109,5 cm

Rendement

91%

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Rika Primo 8 kW

De Primo pelletkachel vormt het instapmodel van RIKA. Achter het strakke design schuilen heel wat functies. Met de Primo krijg je de efficiëntie en het gebruiksgemak waar Rika om bekend staat aan een scherpe prijs.

Design van de Rika Primo

De Rika Primo 8 kW straalt bescheidenheid uit. Hij is maar in één afwerking verkrijgbaar, namelijk in het zwart met een stalen behuizing. Zo past hij in elke woonkamer en valt hij toch bij iedereen op. De minimalistische look komt het best tot zijn recht met een al even discrete bodemplaat (optioneel).

Twee vermogens

Deze pelletkachel is verkrijgbaar in twee afmetingen met een vermogen van 6 of 8 kW. Hij kan zowel kleinere als grotere woonruimtes verwarmen. De maximale capaciteit van de pelletvoorraad is 30 kilo voor de uitvoering van 6 KW en 36 kilo voor die van 8 KW. De twee varianten kunnen ook op verschillende manieren aangesloten worden op het rookgaskanaal: aan de achterkant, bovenkant en zijkant. Bent u benieuwd naar de 6 kW variant? Klik dan hier!

Rika Primo Touchdisplay

Met het intuïtieve touchdisplay krijg je eenvoudig toegang tot alle functies. De duidelijke lay-out en de handige optie om verwarmingstijden te programmeren en een gewenste kamertemperatuur in te stellen, zorgen voor ultiem comfort. Ook de MultiAir-ventilator kun je eenvoudig activeren of deactiveren. Je kiest dus op ieder ogenblik wanneer de twee extra ruimtes verwarmd mogen worden door de Rika Primo 8 kW.

DAR-Technologie

De Dynamic Air Regulation (DAR) zorgt voor een automatische luchtregeling en een gecontroleerde, schone verbranding. De installatie en positionering van je kachel samen met de weersomstandigheden kunnen het debiet van de toevoerlucht en dus ook het verbrandingsproces beïnvloeden. De Dynamic Air Regulation (DAR) regelt de ventilatorsnelheid automatisch en flexibel en zorgt zo voor een nog stillere werking, een bijzonder mooi en rustig vlammenbeeld en een geoptimaliseerde verbranding.

Extra informatie

Afmetingen 52 × 49,6 × 109,5 cm
Gewicht 125 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Vermogen MultiAir

0.6 – 4.0 kW