Contura 50 serie Binnenwerk (inclusief bescherming)

Prijs:

244,-

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Vernieuw en verbeter de prestaties van uw Contura 50 Serie houtkachel met het complete binnenwerk van vermiculiet, een hoogwaardige set die zorgvuldig is samengesteld om de duurzaamheid en warmte-efficiëntie van uw kachel te optimaliseren. Deze set biedt niet alleen een volledig binnenwerk van vermiculiet, maar bevat ook een stalen protectie band voor extra ondersteuning van de achterste steen.

De kenmerken van  Contura 50 serie Binnenwerk (inclusief bescherming):

  • Deze complete set bevat alle essentiële onderdelen die nodig zijn om het binnenwerk van uw Contura 50 Serie houtkachel volledig te vernieuwen. De set omvat 1x achterste vermiculiet steen, 1x vlamplaat en 2x zijsteunen (links en rechts).
  • Vermiculiet is een hittebestendig materiaal dat warmte vasthoudt en geleidelijk vrijgeeft. Door het vervangen van het binnenwerk met vermiculiet kunt u genieten van een verhoogde warmte-efficiëntie, wat resulteert in een gelijkmatigere warmteverspreiding in uw woonruimte.
  • Deze set wordt geleverd met een stalen protectie band die specifiek is ontworpen voor extra ondersteuning van de achterste vermiculiet steen. Deze band helpt de steen op zijn plaats te houden en draagt bij aan de stabiliteit van het binnenwerk.
  • De set wordt geleverd met duidelijke instructies, waardoor de installatie soepel en moeiteloos verloopt. U kunt uw Contura 50 Serie houtkachel gemakkelijk vernieuwen en weer laten presteren als nieuw.
  • Vermiculiet is bestand tegen de intense hitte die tijdens het verbrandingsproces wordt gegenereerd, waardoor het binnenwerk van uw houtkachel langer meegaat en bestand is tegen slijtage.

Let op: Verifieer de compatibiliteit van deze set met het model en de specificaties van uw Contura 50 Serie houtkachel alvorens de aankoop. De stalen protectie band biedt extra stabiliteit en ondersteuning aan het binnenwerk.

Extra informatie

Merk

Contura-52T-houtkachel-speksteen

Contura 52T

Leverbaar

3.450,-

Contura 52

Leverbaar

2.850,-

Contura 51L

Leverbaar

2.750,-

Contura 51

Leverbaar

2.750,-