A

Contura 52T

Prijs:

3.450,-

Afmetingen (DxBxH)

42 × 82,5 cm

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

 

Contura 52T

 

Wie houdt er nou niet van gietijzer? de Contura 52T heeft het! Dit zware, sterke en fraaie materiaal is in de loop van de geschiedenis al voor zoveel doeleinden gebruikt. Als het echt stabiel, sterk en zwaar moet zijn, wordt het van gietijzer gemaakt. Voorbeelden zijn putdeksels en ouderwetse braadpannen. Uit die traditie komen de stoere en moderne gietijzeren kachels van Contura voort, ontworpen door het Zweedse Myra Design. Welk model u ook kiest, u krijgt altijd een eenvoudig te plaatsen, robuuste kabel waarin het vuur goed zichtbaar is en waarop u ook nog uw eten kunt opwarmen.

De gietijzeren kachel heeft een mooie traditie, die hier in een moderne uitvoering is verwerkt. De 50-serie heeft dezelfde eff ectieve verbrandingskamer als alle kachels van Contura. Met zijkanten van speksteen wordt de warmte heel lang opgeslagen.

Stook verantwoord, Kies bewust  width=

De gezelligheid van een houtkachel, de warmte en het schitterende vlammenspel is voor veel mensen dé reden om een houtkachel aan te schaffen. Naast de perfecte sfeer zorgt een houtkachel ook voor een lagere energierekening. Maar moderne houtkachels bieden u nóg meer. Zij zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waar naast uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitgangspunt is.
Kiest u voor een kachel die valt onder Bewust Stoken dan bent u verzekerd van een haard die voldoet aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen van Europa. Een unieke norm waar we trots op zijn.
Alles wat we doen belast het milieu op een bepaalde manier. Tegenwoordig hebben we vaak de mogelijkheid om te bepalen in welke mate we het milieu belasten. Om deze reden is in 2016 Bewust Stoken opgericht, een onafhankelijk adviserend orgaan met vakkundige adviespunten door heel Nederland, dat gehoor geeft aan de groeiende behoefte om een zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven.
Dit model is tevens leverbaar zonderspeksteen als de Contura 52.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 42 × 82,5 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 172 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht