Aanbieding!
A+

Austroflamm 65x51 Front

Prijs:

3.450,-

3.099,-

Aanbieding

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Uitverkocht
Uitverkocht

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Austroflamm 65×51 Front + Draaideur

De Austroflamm 65×51 Front is een prachtige en efficiënte houtgestookte inbouwhaard die stijl, functionaliteit en uitstekende verwarmingsprestaties combineert. Ontworpen om naadloos in je bestaande open haard te passen, voegt deze inbouwhaard een nieuw niveau van comfort en sfeer toe aan je huis.

Met zijn strakke en eigentijdse design voegt de Austroflamm 65×51 een moderne uitstraling toe aan elke ruimte. Het grote glazen raam biedt een panoramisch uitzicht op het vlammenspel, waardoor je kunt genieten van een spectaculaire ambiance en een warme sfeer. Het glas blijft helder en schoon dankzij geavanceerde luchtwastechnologie, waardoor je altijd kunt genieten van een onbelemmerd zicht op het vuur.

Naast zijn functionaliteit en design is de Austroflamm 65×51 Front ook gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht