Aanbieding!

Art nr:quaruba-l-compleet

Reny Quaruba L - complete set

Prijs:

1.695,-

1.495,-

Aanbieding

Inclusief:

  • 1m rookkanaal met regelklep
  • 1m rookkanaal
  • regenkap

Afmetingen (DxBxH)

54 × 85 cm

Brandstof

Hout

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Reny Quaruba L – complete set

De Reny Quaruba L – complete set wordt standaard geleverd inclusief een regenkap, een meter rookkanaal en een meter rookkanaal met regelklep. Met deze regelklep kunt u het verbrandingsproces eenvoudig en precies regelen. In deze tijd van snelle ontwikkelingen en een vaak jachtig leven is er steeds meer behoefte aan een centrale plaats waar men samenkomt om zich te ontspannen. Net als bij een echt kampvuur heeft u bij deze terrashaard aan alle zijden zicht op het sfeervolle vlammenspel. Met het optionele verrijdbare plateau is de tuinkachel eenvoudig te verplaatsen. Altijd en overal inzetbaar, juist daar waar het nodig is. Zodra de tuinkachel brandt, is het tijd om te genieten.

Liever toch een groter model? Kies dan voor de XL of de XXL!

Robuuste constructie tuinkachel

De Quaruba tuinkachel is opgebouwd uit Cor-Ten staal. Het Cor-Ten staal zorgt voor een bijzonder, uniek, warm en continu veranderend effect op deze tuinhaard. In een afwisselend droge en natte omgeving vormt zich de zogenaamde ‘Patina laag’, een dichte oppervlaktelaag met een opvallend fraai roestbruin uiterlijk. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken.

Schoon Glas Injectie systeem (SGI-systeem)

Dit schoon glas systeem werd door RENY als eerste fabrikant geïntroduceerd. De tuinkachel is zo ontworpen dat er een luchtstroom vlak langs de ruit wordt gecreëerd. Zo ontstaat daar een optimale verbranding, waardoor de ruit niet beroet maar uitzonderlijk schoon blijft en u kunt blijven genieten van het sfeervolle vlammenspel.

Nederlandse topkwaliteit tuinkachels

Reny tuinkachels worden gemaakt door een team van vakmensen met passie voor het ambacht. Dit garandeert u een 100% kwaliteitsproduct. RENY geeft daarom twee jaar garantie op deze exclusieve tuinkachel.

Details
  • Diameter rookgasafvoer: 150 mm
  • Afmetingen: 850 x 540 x 540 mm
  • Totale hoogte met 2 meter rookkanaal: 2785 mm
  • Totale hoogte met regenkap: 2868 mm

qr-quaruba-l

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 54 × 85 cm
Brandstof

Gewicht 105 kg
Kleur

, ,

Merk

Rookgasafvoer