Art nr:45385

A

Global Fire 60 Corner

Prijs:

3.267,-

Afmetingen (DxBxH)

32,5 × 80,5 cm

Rendement

92%

Brandstof

Aardgas

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Global Fire 60 Corner

De gashaarden van Global Fires zijn aantrekkelijk geprijsd. Een investering die meer dan het dubbele waard is en je veel woonplezier zal opleveren. Het aanbod is veelzijdig want het is nu eenmaal zo dat smaken verschillen. De mogelijkheid bestaat om de haard helemaal naar eigen idee aan te passen met een schouw, kast of front. Eén ding hebben alle haarden gemeen, ze zijn compact en nemen dus weinig ruimte in beslag. De Global Fire 60 Corner hoort hier ook bij.

 

Compact en ruimtebesparend

Het ondiepe en doordachte ontwerp vormt de basis voor iedere Global Fires haard. Het zo ondiep mogelijk maken van de haard is een uitdaging op zich en zorgt ervoor dat de haard geen sta in de weg wordt in jouw interieur.

 

Hoog rendement

Het rendement van al onze haarden is hoog. Een prima bijverwarming en geen hoge gasrekening. Een gashaard van Global Fires voegt dus in meerdere opzichten iets toe aan je interieur en wooncomfort, een laag gasverbruik, een goed rendement en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

 

Het gemak van gas

Alle haarden zijn voorzien van een afstandsbediening met elektronische ontsteking. Eén druk op de knop en het vuur brandt. Stoken op gas is schoon, gemakkelijk en veilig. Geen spattende vonken, stof en rookontwikkeling. En met één handeling schakel je het systeem zo weer uit.

 

Global 60 Corner BF

Dit is de Global 60 Corner BF. Deze haard is uiterst geschikt op een hoek te plaatsen. Om de haard optimaal te ervaren biedt deze een tweezijdig zicht op het vuur. Deze haard zorgt voor een sfeervolle ambiance in jouw woning. Daarnaast is deze haard zowel op de gevel als het dak aan te sluiten.

 

Deze haard is beschikbaar met drie interieurs: Naturel profiel, Zwart glad en Ceraglass.

De haard is verkrijbaar in een hoek rechts en links.

 

De Global 60 Corner wordt standaard geleverd met een branderbed houtset, hoek links en binnenwerk/interieur Zwart Glad (zoals op de afbeelding). Voor andere voorkeuren dient u een optie toe te voegen.

 

Global fires is een onderdeel van de firme DRU Verwarming B.V.

 

 

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 32,5 × 80,5 cm
Brandstof

Gewicht 61 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht