Art nr:45928

A

Global Fires 100 BF - 03

Prijs:

4.140,-

De Global 100 BF is een inbouwhaard op gas met een breed panoramisch vuurzicht. Kenmerkend zijn de ondiepe inbouw en de onbeperkte plaatsingsmogelijkheden.

Afmetingen (DxBxH)

36 × 74,5 cm

Rendement

88%

Brandstof

Aardgas

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Global Fires 100 BF-03 – Gashaard met breed vuurzicht

De Global Fires 100 BF is een inbouwhaard op gas met een breed panoramisch vuurzicht. Kenmerkend zijn de ondiepe inbouw en de onbeperkte plaatsingsmogelijkheden. Bediening van de haard kan met de standaard meegeleverde afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostaat en klok functies. Het lage gasverbruik resulteert in een zeer hoog rendement, en dat alles tegen een heel aantrekkelijke prijs.

GLOBAL FIRES KLAAR VOOR HET NIEUWE AARDGAS

Om een aangeschafte gashaard ook in de toekomst te kunnen blijven gebruiken, met de nieuwe gassamenstelling, heeft Global Fires inmiddels de nodige maatregelen getroffen. Vrijwel alle haarden zijn voorzien van het VBS-systeem (Vario Burner System). Deze haarden zijn gekeurd voor het nieuwe

gas G25.3 en dus optimaal voorbereid op de toekomst. Hiermee waarborgt Global Fires jaren lang warmte en gezelligheid van een prachtige gashaard.

COMPACT EN RUIMTEBESPAREND

Het ondiepe en doordachte ontwerp vormt de basis voor iedere Global Fires haard. Het zo ondiep mogelijk maken van de haard is een uitdaging op zich en zorgt ervoor dat de haard geen sta in de weg wordt in jouw interieur.

HOOG RENDEMENT

Het rendement van al onze haarden is hoog. Een prima bijverwarming en geen hoge gasrekening. Een gashaard van Global Fires voegt dus in meerdere opzichten iets toe aan je interieur en wooncomfort, een laag gasverbruik, een goed rendement en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

HET GEMAK VAN GAS

Alle haarden zijn voorzien van een afstandsbediening met elektronische ontsteking. Eén druk op de knop en het vuur brandt. Stoken op gas is schoon, gemakkelijk en veilig. Geen spattende vonken, stof en rookontwikkeling. En met één handeling schakel je het systeem zo weer uit.

GESLOTEN VERBRANDING – BALANCED FLUE (BF)

Dankzij het systeem van gesloten verbranding is geen traditionele schoorsteen meer nodig voor de plaatsing vaneen gashaard. Dat biedt in veel situaties perspectief. Bij dit gesloten systeem haalt de haard de lucht die nodig is voor de verbranding direct van buiten en voert de rookgassen door hetzelfde dubbelwandige kanaal weer af. De afvoer kan dus eenvoudigweg uitmonden in de gevel of het dak. Dus ook zonder schoorsteen kun je genieten van een sfeervolle gashaard!

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 36 × 74,5 cm
Brandstof

Gewicht 100 kg
Kleur

Maximaal vermogen
Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht