A

Contura 810W Style

Prijs:

2.695,-

Rendement

82%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 810W Style: Elegantie en Warmte in een Compacte Vorm

Een Tijdloze Aanwinst voor Elk Interieur

De Contura 810W Style is een vrijstaande houtkachel die functionaliteit en stijl perfect combineert. Met zijn strakke en moderne design past deze kachel moeiteloos in elk interieur, van klassiek tot eigentijds. De compacte vormgeving maakt de 810W Style een ideale keuze voor kleinere ruimtes, zonder in te boeten op warmteafgifte of sfeer.

Hoogwaardige Zweedse Kwaliteit

Het kachelmerk Contura staat bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, en de 810W Style is hierop geen uitzondering. Gemaakt in Zweden, waar de winters streng zijn, biedt deze kachel betrouwbare en efficiënte verwarming. De robuuste constructie en duurzame materialen garanderen een lange levensduur en consistente prestaties.

Efficiëntie en Milieuvriendelijkheid

De Contura 810W Style is ontworpen met het oog op efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Met een hoog rendement zorgt deze kachel voor maximale warmteafgifte bij minimaal houtverbruik. Dit betekent niet alleen lagere stookkosten, maar ook een verminderde impact op het milieu. Dankzij het geavanceerde verbrandingssysteem wordt hout volledig verbrand, wat resulteert in minder rook en as.

Gebruiksvriendelijke Innovaties

Deze houtkachel is uitgerust met diverse gebruiksvriendelijke innovaties die het stoken nog aangenamer maken. De grote glazen deur biedt een prachtig zicht op de vlammen, terwijl het Airwash-systeem ervoor zorgt dat het glas schoon blijft. De verstelbare luchttoevoer maakt het eenvoudig om de verbranding te regelen, zodat u altijd de perfecte warmte en sfeer kunt creëren.

Veiligheid voorop

Veiligheid is een topprioriteit bij Contura. De Contura 810W Style is voorzien van meerdere veiligheidsvoorzieningen, waaronder een koel handvat en een stabiele constructie. Deze kachel is ook goedgekeurd volgens de strengste Europese normen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van een warme en gezellige omgeving.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

De Contura 810W Style is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. Met duidelijke instructies en een flexibel rookkanaal kunt u deze kachel snel en gemakkelijk in gebruik nemen.

Conclusie

De 810W Style is meer dan alleen een warmtebron; het is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Met zijn efficiënte prestaties, milieuvriendelijke verbranding en gebruiksvriendelijke innovaties biedt deze houtkachel alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en gezellige woonruimte. Kies voor de Contura 810W Style en ervaar de perfecte combinatie van Zweeds vakmanschap en modern design.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer