A

Kalfire Heat Pure W 105 / 47 T

Prijs:

7.060,-

Met een Kalfire haard geniet u van vuur en sfeer als nooit te voren. Het ééndelig gebogen glas van de front, hoekhaarden en 3-zijdige haarden zijn aan de onderzijde én op de hoeken volledig kaderloos zodat u vanuit elke hoek vrij zicht op het vuur heeft, ook als de deur open of half open staat.

Afmetingen (DxBxH)

47,4 cm

Rendement

78%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Kalfire Heat Pure W105/47T

De doorkijkhaard of tunnelhaard is een echt designstatement en gaat tegelijkertijd volkomen natuurlijk op in uw interieur. Dat komt omdat u de haard volledig verwerkt in de ruimte zoals u dat wenst. Laat de haard bijvoorbeeld inbouwen in een muur en geniet vanuit twee verschillende ruimtes van hetzelfde vuur. Of kies voor een haard in een zijwand en beweeg u letterlijk om de haard heen. Als u vuur echt een centrale plaats in huis wilt geven, dan maakt u van de doorkijkhaard een vrijstaand object. De Heat Pure adviseur in de showroom helpt u graag om alle mogelijkheden te verkennen. Kalfire beschikt over twee modellen, de Kalfire W105/47T en de Kalfire W80/52T, beide uniek in zijn soort.

Kantelraam

Uit ervaring weten we dat u pas echt veel en vaak van uw haard geniet als deze praktisch is in gebruik. Voor het schoonmaken van de ruit heeft Kal-fire iets slims bedacht: een verborgen hendel. Als u de hendel 180 graden naar links draait, kantelt de ruit naar voren. Daardoor valt het vuil van de ruit automatisch in de verbrandingskamer; het plateau voor de haard blijft schoon. U kunt de ruit vervolgens eenvoudig reinigen.

Regeling van de haard

Volledige controle over het vuur, wie wil dat nou niet? Bij de Heat Pure volstaat één enkele schuif. Daarmee regelt u de secundaire luchttoevoer en creëert u het vlammenspel dat bij uw stemming past. Zet de schuif open en laat het vuur flink oplaaien of houd het heerlijk ontspannen en temper het vuur door de schuif wat dichter te maken. U bepaalt waar u zin in heeft, de Heat Pure zorgt voor precies de juiste sfeer.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 47,4 cm
Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht