A+

Altech Eclips Gourmet

Prijs:

5.568,-

Afmetingen (DxBxH)

42 × 111 cm

Rendement

86%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Altech Eclips Gourmet

De praktische bakoven Altech Eclips Gourmet brengt de gezellige sfeer van het koken in uw woonkamer. Dat staat u toe een ovenschotel vanuit uw zetel in de gaten te houden. Bakken met stralingswarmte beschermt de smaak van het voedsel, gekruid met de geur van het houtvuur.

Altech heeft met de Eclips-serie een houthaard op de markt gebracht die qua verbrandings- techniek en rendement ook zijn gelijke niet kent. Er is gebruik gemaakt van een uniek rookgeleidingssysteem in de haard. Waarbij de afgelegde weg van de rookgassen bij het basismodel al meer dan 2 meter bedraagt. Gedurende deze lange weg kunnen de rookgassen hun warmte afgeven aan het speksteen. Hierdoor, en door gebruik te maken van een bi-metaal gestuurde primaire en secundare luchtregeling, wordt een zeer hoog rendement verkregen van 87% (en 89% bij half vermogen). Met een daarbij behorend verrassend laag houtverbruik.

 

Door de modulaire opbouw met losse componenten is het basismodel Eclips aan te vullen met een houtvak, een bakoven en/of een warmhoudvak. Deze modules zijn ook achteraf eenvoudig aan de basis Eclips toe te voegen.

 

Documenten


Handleiding Eclips
Binnenwerk handleiding Eclips

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 42 × 111 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 270 kg
Gewicht

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht