A+

Bulllerjan B3 Keramiek MAX

Prijs:

6.089,-

De Bullerjan B3 MAX is in verschillende kleuren verkrijgbaar en optioneel met een katalysator, vraag hiervoor een offerte aan.

Afmetingen (DxBxH)

36,8 × 139,8 cm

Rendement

88%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Bullerjan b3 keramiek MAX

De Bullerjan B3 Keramiek Max maakt uw leven comfortabeler en aangenamer. Dankzij de geavanceerde keramische bouw en technologie, geeft de B3 Max een ongeëvenaard niveau van warmte-efficiëntie en verbranding. Het unieke ontwerp zorgt voor een natuurlijke circulatie van de lucht, waardoor uw brandstof optimaal verbrandt en uw huis snel en efficiënt verwarmt wordt. U zult genieten van een schone en comfortabele verbranding, die uw huis verwarmt met een prachtige en gezellige sfeer. Of u nu op zoek bent naar een kachel voor uw huis of een groter gebouw, de Bullerjan B3 Keramiek Max is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een houtkachel die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan uw interieur.

Bullerjan geschiedenis

Bullerjan is een Duits bedrijf dat in 1974 werd opgericht. Het bedrijf is bekend om de productie van hoogwaardige houtkachels en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de branche. Bullerjan staat bekend om haar innovatieve en duurzame producten en is altijd op zoek naar manieren om haar producten nog beter te maken. Het bedrijf heeft altijd een nadruk gelegd op de ontwikkeling van kachels met een hoog rendement, zodat ze zowel milieuvriendelijk als efficiënt zijn. Door de jaren heen heeft Bullerjan een reputatie opgebouwd als een bedrijf dat hoogwaardige en duurzame producten levert, en is het bedrijf een waardevolle toevoeging geweest aan de houtkachel-industrie.

B3 op pootjes

De B3 Max heeft ook een kleine variant namelijk, de Bullerjan b3 keramiek .

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 36,8 × 139,8 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 217 kg
Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer