Aanbieding!
A

Charnwood Country 4

Prijs:

1.422,-

1.280,-

Aanbieding

Let op, prijs geldt alleen online! Info

Rendement

77%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Charnwood country 4

 

De Charnwood Country 4 is een geraffineerde houtkachel van het Engelse Charnwood. Die zijn ontworpen om levenslang mee te gaan (sinds 1972). Dat bewijzen de vele Charnwoods die zelfs na meer dan 30 jaar nog steeds talrijke huizen verwarmen. Charnwood hecht veel belang aan duurzaamheid en gebruikt dan ook alleen maar de beste materialen: plaatstaal, gietijzer, vuurvaste stenen en keramisch glas. Deze materialen hebben uitstekende warmte-isolatie eigenschappen en zijn bijzonder sterk.

De Charnwood Country 4 is het kleinste model in de Country-collectie, maar behoudt de fijne lijnen van grotere kachels. Dit is een nette kleine kachel die krachtig en toch sierlijk is en met een maximaal vermogen van 5 kW.  Onder bepaalde omstandigheden kan hij worden geïnstalleerd zonder dat er externe lucht nodig is. De enkele deur biedt volledig, duidelijk zicht op het vuur en is voorzien van een draaiend hoofdluchtwiel voor optimale controle van de verbrandingssnelheid. Ondanks zijn formaat heeft de Country een behoorlijke houtlengte van 32 cm , waardoor het een zeer populaire keuze is in de kleine keukenmarkt.

 

Als je opzoek bent naar een kachel met een lager vermogen zoals deze maar liever een strakker design wilt is de Charnwood Aire 3 ook een mooie oplossing.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer