Aanbieding!
A

Charnwood Cranmore 5

Prijs:

2.051,-

1.795,-

Aanbieding

Let op, prijs geldt alleen online! Info

Rendement

84%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Charnwood cranmore 5

 

De Charnwood Cranmore 5 is een geraffineerde houtkachel van het Engelse Charnwood. Die zijn ontworpen om levenslang mee te gaan (sinds 1972). Dat bewijzen de vele Charnwoods die zelfs na meer dan 30 jaar nog steeds talrijke huizen verwarmen. Charnwood hecht veel belang aan duurzaamheid en gebruikt dan ook alleen maar de beste materialen: plaatstaal, gietijzer, vuurvaste stenen en keramisch glas. Deze materialen hebben uitstekende warmte-isolatie eigenschappen en zijn bijzonder sterk.

BEDIENINGSGEMAK:

 

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Charnwood Cranmore 5 is uitstekend. Makkelijke bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld.
De primaire beluchting wordt gebruikt bij het opstarten van de kachel. De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit.
Met het vermiculiet interieur wordt de warmte goed weerkaatst en de kachel warmt hierdoor snel op. Ook dit draagt bij aan een schone verbranding.
Dankzij deze combinatie wordt een optimale en schonere verbranding bereikt. Hierdoor voldoen de Charnwood houtkachels aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn.
Dit maakt van de Charnwood een milieu bewuste keuze.

Kortom met de Charnwood Cranmore 5 haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

Deze nieuwste haardencollectie is geïnspireerd op het Regency-tijdperk met een enkele glazen deur en archetypische details. Dankzij de aangename verhouding van Cranmore past het uitstekend bij een traditionele open haard, en met zijn grote ramen is het de ideale vervanging voor een open haard. De haard kan ook op vrijstaand gebruikt worden.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer