A

Charnwood Haven

Prijs op aanvraag

Let op, prijs geldt alleen online! Info

Rendement

85%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Charnwood Haven

De Charnwood Haven is een geraffineerde houtkachel met oven en kookplaat van het Engelse Charnwood. Die zijn ontworpen om levenslang mee te gaan (sinds 1972). Dat bewijzen de vele Charnwoods die zelfs na meer dan 30 jaar nog steeds talrijke huizen verwarmen. Charnwood hecht veel belang aan duurzaamheid en gebruikt dan ook alleen maar de beste materialen: plaatstaal, gietijzer, vuurvaste stenen en keramisch glas. Deze materialen hebben uitstekende warmte-isolatie eigenschappen en zijn bijzonder sterk.

De matzwarte Haven houtkachel van Charnwood, standaard geleverd op hoge poten. Deze is ook verkrijgbaar op een sokkel

 

BEDIENINGSGEMAK:

 

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Charnwood Haven is uitstekend. Makkelijke bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld.
De primaire beluchting wordt gebruikt bij het opstarten van de kachel. De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit.
Met het vermiculiet interieur wordt de warmte goed weerkaatst en de kachel warmt hierdoor snel op. Ook dit draagt bij aan een schone verbranding.
Dankzij deze combinatie wordt een optimale en schonere verbranding bereikt. Hierdoor voldoen de Charnwood houtkachels aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn. Dit maakt van de Charnwood een milieu bewuste keuze.

 

Koken en bakken :

 

Met de Charnwood Haven kunt je tevens koken en bakken dankzij de hout gestookte oven en kookplaat van deze houtkachel

 

Kortom met de Charnwood Haven haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

 

 

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht