A

Charnwood Island 1 - 2.0

Prijs op aanvraag

Let op, prijs geldt alleen online! Info

Afmetingen (DxBxH)

42,5 × 57,8 cm

Rendement

78%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

CHARNWOOD ISLAND 1 – 2.0

 

een iconische en indrukwekkende houtkachel die de perfecte mix biedt van stijl, functionaliteit en efficiëntie. De Charnwood Island 1 – 2.0 is een echte blikvanger en een aanwinst voor elk interieur.

Met een nominaal vermogen van 7 kW is de Charnwood Island 1 in staat om zelfs grote ruimtes efficiënt te verwarmen. Of je nu een woonkamer, open keuken of serre wilt verwarmen, deze kachel biedt een optimale warmteafgifte en zorgt voor een gezellige sfeer in jouw huis.

Een kenmerkend aspect van de Charnwood Island 1 is het tijdloze en elegante ontwerp. De kachel is gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor hij een duurzame en solide constructie heeft. Strak design een groot glazen raam  met een prachtig uitzicht op het vlammenspel. Dit zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

BEDIENINGSGEMAK:

 

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Charnwood Island 1 – 2.0 is uitstekend. Makkelijke bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld.
De primaire beluchting wordt gebruikt bij het opstarten van de kachel. De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit.
Met het vermiculiet interieur wordt de warmte goed weerkaatst en de kachel warmt hierdoor snel op. Ook dit draagt bij aan een schone verbranding.
Dankzij deze combinatie wordt een optimale en schonere verbranding bereikt. Hierdoor voldoen de Charnwood houtkachels aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn.
Dit maakt van de Charnwood een milieu bewuste keuze.

Kortom met de Charnwood Island 1 haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

Kies voor de Charnwood Island en geniet van de warmte, schoonheid en functionaliteit die deze kachel te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de Charnwood Island en hoe deze jouw huis kan transformeren in een knusse en uitnodigende omgeving.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 42,5 × 57,8 cm
Brandstof

Gewicht 130 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht