A

Charnwood Skye 5

Prijs op aanvraag

Let op, prijs geldt alleen online! Info

Afmetingen (DxBxH)

39 × 62,3 cm

Rendement

86%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Charnwood Skye 5

 

De Charnwood Skye 5  is een geraffineerde houtkachel van het Engelse Charnwood. Ze zijn ontworpen om levenslang mee te gaan (sinds 1972). Dat bewijzen de vele Charnwoods die zelfs na meer dan 30 jaar nog steeds talrijke huizen verwarmen. Charnwood hecht veel belang aan duurzaamheid en gebruikt dan ook alleen maar de beste materialen: plaatstaal, gietijzer, vuurvaste stenen en keramisch glas. Deze materialen hebben uitstekende warmte-isolatie eigenschappen en zijn bijzonder sterk.

Deze houtkachel is de ideale sfeer- en warmtebrenger. De Charnwood Skye is gemakkelijk te gebruiken en brengt snel de gewenste effecten. De warmte die van de gezellige vlammen komt, is heerlijk aangenaam. De Charnwood Skye is een aanwinst voor elk huis. De fraaie vormgeving, leuke details en prestaties zorgen altijd voor een glimlach op het gezicht. Het toestel is gemakkelijk te bedienen en creëert een prachtig vlambeeld.

 

BEDIENINGSGEMAK:

 

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Charnwood Skye 5 is uitstekend. Makkelijke bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld.
De primaire beluchting wordt gebruikt bij het opstarten van de kachel. De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit.
Met het vermiculiet interieur wordt de warmte goed weerkaatst en de kachel warmt hierdoor snel op. Ook dit draagt bij aan een schone verbranding.
Dankzij deze combinatie wordt een optimale en schonere verbranding bereikt. Hierdoor voldoen de Charnwood houtkachels aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn.
Dit maakt van de Charnwood een milieu bewuste keuze.

Kortom met de Charnwood Skye 5 haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

 

Tevens verkrijgbaar als de Charnwood Skye 7 welke meer vermogen heeft

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 39 × 62,3 cm
Brandstof

Gewicht 135 kg
Merk

Rendement

Rookgasafvoer