A

Contura 520 Style

Prijs:

3.950,-

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 520 Style: Vrijstaande Houtkachel van Topklasse

Elegant Design en Hoogwaardige Kwaliteit

De Contura 520 Style is een vrijstaande houtkachel die functionaliteit en esthetiek combineert. Deze kachel, van het gerenommeerde merk Contura, is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Het strakke, moderne design past perfect in zowel klassieke als moderne interieurs. Met zijn robuuste constructie en hoogwaardige materialen is de 520 Style niet alleen een lust voor het oog, maar ook een duurzame keuze voor elke huiskamer.

Warmtevasthoudend Powerstone voor Extra Comfort

De Contura 520 Style kan worden uitgerust met een indrukwekkende 100 kg aan powerstone, een speciaal ontwikkeld materiaal dat warmte uitstekend vasthoudt en geleidelijk afgeeft. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de kachel niet alleen tijdens het branden van hout een aangename warmte verspreidt, maar ook nog lang nadat het vuur gedoofd is.

Efficiënte Verwarming en Milieuvriendelijk

Deze houtkachel biedt een uitstekende warmtecapaciteit, waardoor uw ruimte snel en efficiënt wordt verwarmd. De Contura 520 Style maakt gebruik van een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een optimale verbranding van het hout. Dit resulteert in een hoog rendement en een minimale uitstoot van schadelijke stoffen. Dankzij deze milieuvriendelijke technologie voldoet de kachel aan de strengste Europese normen voor uitstoot.

Gebruiksgemak en Comfort

De Contura 520 Style is zeer gebruiksvriendelijk. Het grote glazen raam biedt een prachtig zicht op het vlammenspel, wat bijdraagt aan de sfeervolle ambiance in uw huis. De deur is voorzien van een gebruiksvriendelijke hendel die moeiteloos opent en sluit.

Flexibele Installatiemogelijkheden

Dankzij het flexibele ontwerp kan de Contura 520 Style in verschillende ruimtes worden geplaatst. De kachel kan zowel tegen een muur als vrijstaand in de kamer worden geïnstalleerd. Dit biedt u de vrijheid om de kachel op de meest ideale plek in uw huis te positioneren. Bovendien zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals een draaibare rookgasafvoer, die het installatieproces vereenvoudigen.

Conclusie

Met de 520 Style kiest u voor een houtkachel die design, efficiëntie en gebruiksgemak naadloos combineert. Deze kachel biedt niet alleen warmte en comfort, maar is ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Ontdek de vele voordelen van de Contura 520 Style en geniet van een aangename en gezellige sfeer in uw huis.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer