A

Contura 586 Style

Prijs:

4.195,-

Rendement

80%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 586 Style: De Vrijstaande Houtkachel

Tijdloos Design en Innovatie

De Contura 586 Style combineert tijdloos Scandinavisch design met innovatieve technologie. Deze vrijstaande houtkachel van het gerenommeerde merk Contura biedt zowel stijl als functionaliteit. Het slanke en elegante ontwerp past perfect in elk interieur, van modern tot klassiek. De 586 Style is ontworpen om een gezellige en warme sfeer te creëren, terwijl het tegelijkertijd een indrukwekkend rendement biedt.

Hoog Rendement en Efficiëntie

Deze houtkachel is niet alleen een visueel pronkstuk, maar ook een krachtig verwarmingselement. Met een hoog rendement zorgt de Contura 586 Style voor een efficiënte en milieuvriendelijke verbranding. De kachel is uitgerust met geavanceerde verbrandingstechnologie, die de uitstoot van schadelijke stoffen minimaliseert en de warmteopbrengst maximaliseert. Dit maakt het een duurzame keuze voor bewuste consumenten.

Gebruiksgemak en Comfort

De Contura 586 Style is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het grote glazen venster biedt een panoramisch uitzicht op het vlammenspel, waardoor de warmte en sfeer van het vuur optimaal worden ervaren. De handige, eenvoudig te bedienen luchtregelaar maakt het mogelijk om de intensiteit van het vuur nauwkeurig te controleren.

Flexibiliteit in Plaatsing

Dankzij het vrijstaande ontwerp biedt de Contura 586 Style veel flexibiliteit in de plaatsing. Of u de kachel nu in een hoek of centraal in de ruimte plaatst, hij komt altijd perfect tot zijn recht. De slanke vorm en de verschillende beschikbare afwerkingen zorgen ervoor dat deze kachel in elke woonruimte past.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid is een prioriteit bij Contura, en dat geldt ook voor de 586 Style. Deze houtkachel is uitgerust met meerdere veiligheidsvoorzieningen, waaronder hittebestendig glas en een stabiele constructie. Bovendien voldoet de kachel aan de strengste Europese normen en certificeringen, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van de warmte en gezelligheid.

Samenvatting

De 586 Style is de perfecte houtkachel voor wie waarde hecht aan design, efficiëntie en gebruiksgemak. Het combineert de schoonheid van Scandinavisch design met de nieuwste technologieën voor een optimale verwarmingsoplossing. Met zijn hoge rendement, flexibele plaatsingsmogelijkheden en veiligheidsvoorzieningen biedt deze kachel alles wat u nodig heeft voor een warme en sfeervolle woonomgeving. Ontdek de magie van de Contura 586 Style en maak van uw huis een thuis.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer