A

Dik Geurts Bora Corner Cubes

Prijs op aanvraag

Afmetingen (DxBxH)

57,7 × 103 cm

Rendement

78,1%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Uitverkocht

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts Bora Corner CUBES

 

De Dik Geurts Bora Corner Cubes staat op een drietal cubes die gebruikt kunnen worden om het hout in op te bergen. Draai de cubes vooraf in de gewenste positie om zo optimaal van het geheel te kunnen genieten. Dit zorgt ervoor dat de houthaard een echte eyecatcher wordt in je huis. Tevens is deze houtkachel leverbaar als linker of rechter model waarbij dus het glas links of rechts doorloopt.

 

BEDIENINGSGEMAK

 

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Dik Geurts is uitstekend. Ze reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld. Het opstarten van de houtkachel maakt gebruik gemaakt van de primaire beluchting.  De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit. Het interieur is uitgevoerd met vermiculiet bekleding. Dit  weerkaatst de warmte goed  en warmt de kachel snel op. Deze combinatie zorgt voor een optimale en schone verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn. Dit maakt van de Dik Geurts houtkachels een milieu bewuste keuze. Kortom met  de Dik Geurts Bora Corner haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

 

Beluchting Bora Corner:

 

EA variant:

EA staat voor External Air, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met neutrale of overdruk situaties. Zuurstof voor de verbranding wordt uit de woning of van buiten gehaald. Dit wordt toegepast bij woningen met voldoende natuurlijke ventilatie. ( oudere/bestaande woningen en of raamroosters)

 

RS variant:

RS staat voor Room Sealed, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met onderdruk situaties. Zuurstof komt volledig van buiten. Dit komt meestal voor in nieuwbouw situaties waarbij de woning/ruimte goed geïsoleerd is.

 

De complete serie Bora Corner van Dik Geurts bestaat uit 5 modellen waaronder dus deze Bora Corner Cubes. Maar is ook leverbaar als Bora Corner Floating Plateau, Bora Corner Fixed, Bora Corner Wall & de Bora Corner Straight Plateau.

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 57,7 × 103 cm
Brandstof

Gewicht 145 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht