Dik Geurts Bora Corner Floating Plateau

Prijs op aanvraag

Afmetingen (DxBxH)

45 × 82,9 cm

Rendement

78,1%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Bora Corner FLOATING PLATEAU

 

De Dik Geurts Bora Corner Floating Plateau is onderdeel van de Bora Corner serie hoekhaarden. Opvallend is het mooie zicht op het vuur. Dat komt doordat de twee glasramen strak tegen elkaar zijn geplaatst zonder een hoekstijl ertussen. Deze haard is op een mooi plateau geplaatst, waarbij er gekozen kan worden uit een linker- en rechter uitvoering. Het plateau is goed te gebruiken als houtopslag.

 

BEDIENINGSGEMAK

 

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Dik Geurts is uitstekend. Ze reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld. Het opstarten van de houtkachel maakt gebruik gemaakt van de primaire beluchting.  De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit. Het interieur is uitgevoerd met vermiculiet bekleding. Dit  weerkaatst de warmte goed  en warmt de kachel snel op. Deze combinatie zorgt voor een optimale en schone verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn. Dit maakt van de Dik Geurts houtkachels een milieu bewuste keuze. Kortom met  de Dik Geurts Bora Corner haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en  design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

 

Beluchting Bora Corner:

 

EA variant:

EA staat voor External Air, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met neutrale of overdruk situaties. Zuurstof voor de verbranding wordt uit de woning of van buiten gehaald. Dit wordt toegepast bij woningen met voldoende natuurlijke ventilatie. ( oudere/bestaande woningen en of raamroosters)

 

RS variant:

RS staat voor Room Sealed, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met onderdruk situaties. Zuurstof komt volledig van buiten. Dit komt meestal voor in nieuwbouw situaties waarbij de woning/ruimte goed geïsoleerd is.

 

De complete serie Bora Corner van Dik Geurts bestaat uit 5 modellen waaronder dus deze Bora Corner Floating Plateau. Maar is ook leverbaar als Bora Corner Cubes, Bora Corner Fixed, Bora Corner Wall & de Bora Corner Straight Plateau.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 45 × 82,9 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 145 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht