A

Dik Geurts Oval Front Legs

Prijs op aanvraag

Afmetingen (DxBxH)

47,4 × 92,6 cm

Rendement

75,9%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts OVAL FRONT LEGS

 

De Dik Geurts Oval Front Legs is een houtkachel uit de Oval design serie. Deze staat bekend om zijn ovale vorm. De serie bied verschillende uitvoeringen, waaronder de Oval Fixed, de Oval Wall en de Oval Plateau.

Bedieningsgemak

Deze houtkachels van Dik Geurts zijn zeer gemakkelijk te bedienen en reageren direct op de bediening van de luchtschuif. Het donkere antraciet vermiculiet interieur zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden, en in combinatie met het moderne beluchtingssysteem zorgt het voor een optimale en schonere verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 gelden.

 

Beluchting

De Dik Geurts Oval Legs is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk de EA en de RS variant. Hieronder wordt uitgelegd wat deze varianten inhouden.

 

EA variant:

De EA variant staat voor External Air en wordt gebruikt in woningen/ruimtes met neutrale of overdruk situaties. In deze situaties wordt de verbrandingslucht uit de woning gehaald, waarbij de benodigde verse lucht van buiten wordt aangetrokken. Dit wordt toegepast bij woningen met voldoende natuurlijke ventilatie, zoals oudere/bestaande woningen met raamroosters.

 

RS variant:

De RS variant staat voor Room Sealed, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met onderdruk situaties. Zuurstof komt volledig van buiten de woning. Dit komt meestal voor in nieuwbouw situaties waarbij de woning/ruimte zeer goed geïsoleerd is. Hiervoor wordt een extra buis aan de haard aangesloten waardoor deze de buitenlucht kan onttrekken. Deze buis wordt bijvoorbeeld door de gevel of naar de kruipruimte geleid.

 

Kortom, de Dik Geurts Oval serie biedt een breed scala aan keuzemogelijkheden, zodat er zeker een variant is die perfect past bij jouw persoonlijke voorkeur en interieur.

 

OOK LEVERBAAR ALS TUNNEL / DOORKJK VARIANT

 

Daarnaast is de Oval Legs ook beschikbaar als tunnelvariant.
Met de Dik Geurts Oval Tunnel Legs kun je genieten van het vlammenspel vanaf twee zijden van de kachel.
Deze haard fungeert als een roomdivider en is een eyecatcher in je interieur.
Als je op zoek bent naar een haard waarbij het vlammenspel aan beide zijden te bewonderen is, is de Oval Tunnel Legs een uitstekende keuze.

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 47,4 × 92,6 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 130 kg
Merk

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht