Art nr:80361001

A

Heta Scan-Line 550

Prijs:

3.025,-

Afmetingen (DxBxH)

39,8 × 111,7 cm

Rendement

83%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-Line 550

Heta Scan-Line 550 Vrijstaande Houtkachel: Stijlvolle Warmte voor elke Ruimte

Creëer een gezellige en warme sfeer in uw huis met de Heta Scan-Line 550 vrijstaande houtkachel. Met zijn unieke ontwerp en indrukwekkende functionaliteit is deze houtkachel een perfecte toevoeging aan elk interieur.

Moderne Elegante Vormgeving

Ten eerste, de Heta Scan-Line 550 combineert functionaliteit met een eigentijds design. Met zijn slanke en moderne vormgeving past deze kachel moeiteloos in elke ruimte, of het nu een woonkamer of studeerkamer is.

Efficiënte Verbrandingstechnologie

Ten tweede, met de Scan-Line 550 kunt u genieten van efficiënte en milieuvriendelijke verbranding. De kachel is voorzien van geavanceerde technologie die zorgt voor een optimale verbranding en een hoog rendement, waardoor u kunt besparen op uw energiekosten.

Krachtige Warmteafgifte

De Heta Scan-Line 550 biedt niet alleen een prachtig vlammenspel, maar ook een krachtige warmteafgifte. Met een vermogen van 3-8 kW kan deze kachel moeiteloos een ruimte verwarmen en u een comfortabele en aangename omgeving bieden.

Eenvoudige Bediening

Met de intuïtieve bedieningselementen van de Scan-Line 550 is het aansteken en regelen van de kachel een fluitje van een cent. Hieruit volgt dat u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en de kachel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Hoogwaardige Materialen en Afwerking

De Heta Scan-Line 550 is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur. De kachel is vakkundig afgewerkt met oog voor detail, wat zorgt voor een prachtig en luxe uiterlijk.

Veiligheid en Milieuvriendelijkheid

Met de Scan-Line 550 hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. De kachel is voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, zoals een hittebestendig glas en een betrouwbare rookafvoer. Bovendien voldoet de kachel aan strenge milieunormen en draagt hij bij aan een schonere en duurzamere leefomgeving.

Makkelijk te Onderhouden

Het onderhouden van de Scan-Line 550 is eenvoudig en praktisch. Doordat de kachel een gebruiksvriendelijke ontwerp heeft kunt u gemakkelijk de aslade legen en het glas reinigen. Zo blijft uw kachel in optimale conditie en behoudt hij zijn prachtige uitstraling.

Conclusie

De Heta Scan-Line 550 vrijstaande houtkachel biedt niet alleen warmte en comfort, maar ook stijl en efficiëntie. Kortom, met zijn moderne design, krachtige prestaties en gebruiksvriendelijke bediening is deze kachel de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en sfeervolle verwarmingsoplossing.

Deze kachel is ook verkrijgbaar met ronde hoeken, in plaats van strakke hoeken. Dit is de Heta Scan-Line 551.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 39,8 × 111,7 cm
Brandstof

CV aansluiting

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht