Art nr:80361001-1

A

Heta Scan-Line 551

Prijs:

2.364,-

Afmetingen (DxBxH)

39,8 × 111,7 cm

Rendement

83%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-Line 551

Heta Scan-Line 551 – Vrijstaande Houtkachel voor een Warme en Gezellige Sfeer in uw Huis

Introductie

De Heta Scan-Line 551 is een prachtige vrijstaande houtkachel die perfect is voor het creëren van een warme en gezellige sfeer in uw huis. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige vakmanschap is deze kachel een eyecatcher die zowel functioneel als stijlvol is. Of u nu een moderne of klassieke inrichting heeft, de Scan-Line 551 past perfect in elke woonruimte.

Krachtige Verwarming

De Scan-Line 551 is uitgerust met een krachtige verbrandingskamer die zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verwarming van uw huis. Met een vermogen tot 8 kW kan deze kachel moeiteloos een middelgrote tot grote ruimte verwarmen. Hieruit volgt dat u zelfs tijdens de koudste winterdagen kunt genieten van een aangename temperatuur.

Energiezuinig en Milieuvriendelijk

Deze houtkachel is niet alleen krachtig, maar ook energiezuinig en milieuvriendelijk. Met zijn hoog rendement zorgt de Scan-Line 551 voor een optimale verbranding van het hout, waardoor u minder hout hoeft te gebruiken en tegelijkertijd de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt blijft. Zo kunt u genieten van de warmte en gezelligheid van een houtkachel, terwijl u ook een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Geavanceerde Verbrandingstechnologie

Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie van Heta kunt u met de Scan-Line 551 genieten van een efficiënte en schone verbranding. Het innovatieve luchttoevoersysteem zorgt voor een optimale verbranding en minimaliseert de uitstoot van rook en fijnstof. Hierdoor voldoet de kachel aan de strengste milieunormen en kunt u met een gerust hart genieten van de warmte van een echt houtvuur.

Eenvoudige Bediening en Onderhoud

De Scan-Line 551 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met de gebruiksvriendelijke bedieningselementen kunt u eenvoudig de luchttoevoer regelen en de gewenste hitte intensiteit instellen. Daarnaast is deze houtkachel voorzien van een handige aslade en een glazen deur die gemakkelijk kan worden gereinigd. Zo blijft uw kachel er altijd als nieuw uitzien en kunt u zonder gedoe genieten van uw warme en knusse haardvuur.

Conclusie

Ter conclusie, de Heta Scan-Line 551 vrijstaande houtkachel biedt een combinatie van warmte, stijl en milieuvriendelijkheid. Met zijn krachtige verwarming, energiezuinigheid en geavanceerde verbrandingstechnologie is deze kachel een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en duurzaamheid. Kortom, voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw huis met de Scan-Line 551 en geniet van de warmte en schoonheid van een echt houtvuur.

Deze kachel is ook verkrijgbaar met strakke hoeken, in plaats van ronde hoeken. Dit is de Heta Scan-Line 550.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 39,8 × 111,7 cm
Brandstof

CV aansluiting

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht