A

Skantherm Elements 603 Tunnel

Prijs:

6.495,-

Afmetingen (DxBxH)

40 × 122 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Skantherm Elements 603 Tunnel

 

Stijlvol aan beide zijden: in het aantrekkelijke design is de Skantherm Elements 603 Tunnel in het bijzonder geschikt als elegant scheidingselement dat het vuur vanuit twee oogpunten ensceneert. Door de zeer groot gedimensioneerde glasruit biedt “Elements 603 Tunnel” een uniek zicht op het vlammenspel. Innovatief detail: de glasruit is van dubbele beglazing voorzien (voor een verminderde warmtestraling) en geïntegreerd in het kozijn ingebouwd (beschermde techniek)

Elementen:

 

De Skantherm Elements 603 Tunnel kan naar hartenlust worden aangepast naar de persoonlijke woonwensen door het toepassen van de diverse elementen die hiervoor beschikbaar zijn.

Met de Box 400 & 603 maak je naar eigen inzicht en smaak je eigen meubel rondom deze haard. Er zijn vele mogelijkheden waaronder elementen dier open zijn om het brandhout in op te slaan. De dichte elementen voor bijvoorbeeld onder een zit gedeelte, waar tevens kussentjes in verschillende kleuren en materialen voor leverbaar zijn. Elementen waar een deurtje ( links of rechts draaiend in het zelfde materiaal in gezet kan worden. Elementen waar in een lade met licht eiken of metalen front kan worden geplaats, maar ook hangende elementen behoren tot de mogelijkheden.

Alvast losgaan in het samenstellen van jou persoonlijke haard? Gebruik de onderstaande link voor de Skantherm Elements Configurator:

https://konfigurator.skantherm.de/en/

 

Andere varianten:

 

De Skantherm Elements 603 Tunnel is ook leverbaar als een front haard als de Skantherm Elements 603 Front welke dicht tegen een muur geplaatst kan worden, maar ook een smallere variant is leverbaar: Skantherm Elements 400.

Liever een ronde haard waarbij met elementen een eigen ontwerp is te maken? Kijk dan bij de Skantherm Elments Rond

 

Extra informatie

Afmetingen 40 × 122 cm
Brandstof

Gewicht 200 kg
Kleur

Merk

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht