A

Skantherm Elements 400 Front

Prijs:

4.695,-

Afmetingen (DxBxH)

40 × 101,7 cm

Rendement

84%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Skantherm Elements 400 Front

 

Stijlvol met het aantrekkelijke design is de Skantherm Elements 400 Front in het bijzonder geschikt als zelf samen te stellen haard voor tegen een wand. Door de zeer groot gedimensioneerde glasruit biedt “Elements 400 Front” een uniek zicht op het vlammenspel. Innovatief detail: de glasruit is van dubbele beglazing voorzien (voor een verminderde warmtestraling) en geïntegreerd in het kozijn ingebouwd (beschermde techniek)

 

Elementen:

 

De Skantherm Elements 400 Front kan naar hartenlust worden aangepast naar de persoonlijke woonwensen door het toepassen van de diverse elementen die hiervoor beschikbaar zijn.

Met de Box 400 & 603 maak je naar eigen inzicht en smaak je eigen meubel rondom deze haard. Er zijn vele mogelijkheden waaronder elementen dier open zijn om het brandhout in op te slaan. De dichte elementen voor bijvoorbeeld onder een zit gedeelte, waar tevens kussentjes in verschillende kleuren en materialen voor leverbaar zijn. Elementen waar een deurtje ( links of rechts draaiend in het zelfde materiaal in gezet kan worden. Elementen waar in een lade met licht eiken of metalen front kan worden geplaats, maar ook hangende elementen behoren tot de mogelijkheden.

Alvast losgaan in het samenstellen van jou persoonlijke haard? Gebruik de onderstaande link voor de Skantherm Elements Configurator:

https://konfigurator.skantherm.de/en/

 

Andere varianten:

 

De Skantherm Elements 400 Front is ook leverbaar als de bredere Skantherm Front 603 die ook als tunnel haard leverbaar is: Skantherm Elements 603 Tunnel.

Liever een ronde haard waarbij met elementen een eigen ontwerp is te maken? Kijk dan bij de Skantherm Elments Rond

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 40 × 101,7 cm
Brandstof

Gewicht 160 kg
Merk

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht