A

Stovax Futura 4

Prijs:

1.969,-

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Stovax Futura 4

 

De Stovax Futura 4 Houtkachel staat synoniem voor geavanceerde technologie, duurzaamheid en eigentijds design. Met een compromisloze benadering van efficiëntie en esthetiek biedt deze kachel een verfijnde verwarmingsoplossing die zowel het milieu als uw interieur verbetert.

Hoogtepunten:

  • Energielabel A+ voor Duurzaamheid: De Stovax Futura 4 draagt met trots het energielabel A+, wat getuigt van zijn hoge energie-efficiëntie en minimale impact op het milieu. Deze kachel is ontworpen met een focus op duurzaamheid, zodat u kunt genieten van warmte zonder schuldgevoel.
  • Optimale Warmteafgifte: Met een perfect gebalanceerde warmte-output van 4,1 kW biedt de Futura 4 de ideale warmte voor kleinere tot middelgrote ruimtes. Of het nu gaat om een intieme avond met dierbaren of een moment van rust voor uzelf, deze kachel verwarmt uw ruimte met precisie.
  • Indrukwekkend Rendement: Met een rendement van 81% benut de Stovax Futura 4 de energie van elke brandstof optimaal, wat resulteert in lagere stookkosten en minder uitstoot. Dit maakt niet alleen uw portemonnee blij, maar ook de planeet.
  • Strak en Modern Design: De Futura 4 straalt moderne elegantie uit dankzij zijn gestroomlijnde ontwerp en hoogwaardige afwerking. De kachel is ontworpen om naadloos op te gaan in hedendaagse interieurs en tegelijkertijd een stijlvolle blikvanger te zijn.
  • Geavanceerde Verbrandingstechnologie: De Futura 4 is uitgerust met geavanceerde verbrandingstechnologieën die niet alleen de efficiëntie optimaliseren, maar ook zorgen voor een schonere verbranding en minder uitstoot. Dit zorgt voor een schonere lucht in uw leefruimte.
  • Eenvoudige Bediening: Met gemakkelijk te begrijpen bedieningselementen kunt u de verbranding nauwkeurig regelen en de warmteafgifte aanpassen aan uw behoeften. Zo kunt u genieten van een comfortabele en persoonlijke verwarmingservaring.

 

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

 

 width=

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Gewicht

Merk

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer