A

Stovax Studio Air 1

Prijs:

5.169,-

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Stovax Studio Air 1

 

De Stovax Studio Air 1 is een meesterwerk van moderne technologie en tijdloos design, speciaal ontworpen om warmte en elegantie toe te voegen aan uw leefruimte. Met zijn verfijnde esthetiek, geavanceerde verbrandingssysteem en buitengewone efficiëntie, belichaamt deze houtkachel de perfecte combinatie van vorm en functie.

Hoogtepunten:

  • Bovenaansluiting: De Stovax Studio Air 1 is uitgerust met een handige bovenaansluiting, waardoor u meer flexibiliteit heeft bij het plaatsen en installeren van de kachel. Hierdoor kunt u genieten van een naadloze integratie in uw interieur zonder concessies te doen aan de esthetiek.
  • Krachtige Warmteoutput: Met een indrukwekkende warmte-output van 5 kW is de Stovax Studio Air 1 perfect geschikt voor het verwarmen van middelgrote tot grote ruimtes. Of u nu wilt ontspannen in uw woonkamer of een gezellige sfeer wilt creëren in een open plattegrond, deze kachel biedt voldoende warmte om de koude dagen en nachten op afstand te houden.
  • Hoog Rendement: Met een rendement van 80% is de Stovax Studio Air 1 niet alleen een prachtige aanvulling op uw huis, maar ook een slimme keuze voor energiezuinige verwarming. Het geavanceerde verbrandingssysteem maximaliseert de warmteopwekking en minimaliseert het brandstofverbruik, wat resulteert in lagere stookkosten en een verminderde ecologische voetafdruk.
  • Stijlvol Design: De strakke en eigentijdse uitstraling van de Stovax Studio Air 1 past perfect bij verschillende interieurstijlen. Het minimalistische ontwerp wordt versterkt door hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor de kachel een opvallend middelpunt wordt in elke kamer.
  • Eenvoudige Bediening: De kachel is voorzien van intuïtieve bedieningselementen waarmee u de verbranding nauwkeurig kunt regelen. Dit zorgt voor een optimale verbranding en warmteafgifte, en biedt u volledige controle over de kachelprestaties.

De Stovax Studio Air 1 is de belichaming van stijlvolle warmte, met zijn bovenaansluiting, indrukwekkende warmte-output van nominaal 5 kW en een rendement van 80%. Of u nu op zoek bent naar een duurzame verwarmingsoplossing of gewoon een prachtig pronkstuk voor uw huis, deze houtkachel zal zeker aan al uw verwachtingen voldoen. Geniet van gezellige avonden bij het knapperende vuur terwijl de Stovax Studio Air 1 u verwarmt met zijn schoonheid en prestaties.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

 

 width=

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Gewicht

Merk

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer