Aanbieding!

Art nr:VG-MIDWU-E

A

Stovax Vogue Midi

Prijs:

2.725,-

2.599,-

Aanbieding

Afmetingen (DxBxH)

35,8 × 63,5 cm

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Stovax Vogue Midi

De Stovax Vogue Midi is voorzien van een groot raam dat een ononderbroken uitzicht geeft op de indrukwekkende vlammen, de Vogue Midi is een van de nieuwste hedendaagse houtkachels die aan het Stovax assortiment is toegevoegd. Deze geavanceerde houtkachel beschikt over een dubbel schoon verbranding (Cleanburn triple) luchtinjectiesysteem systeem. Dit zorgt ervoor dat de vlammen de houtkachel zullen vullen, met behoud van een schone ruit hierdoor kunt u beter van het vlammenspel genieten. Bovendien beschikt de houtkachel over een zeer efficiënt verbrandingsproces waardoor men beschikt over 5 kW nominaal warmtevermogen. Deze houtkachel verstrekt dus voldoende warmte met gebruikmaking van minder brandstof.
De Vogue Midi heeft diverse installatie opties.

U kunt ervoor kiezen om de houtkachel op een plint waardoor u een eigentijdse uitstraling kunt creëren. Zowel de plint als de houtopslag zijn voorzien net als de houtkachel van subtiele rondingen, die een perfecte aanvulling zijn op de gietijzeren deur en integrale bovenplaat.

De Vogue houtkachel beschikt over een aantal innovatieve controle opties waardoor deze een van de meest flexibele en gebruiksvriendelijke houtkachels op de markt is. Deze houtkachel is voorzien van één handel die u in en uit kunt trekken. Met deze handel kunt u alles regelen waaronder de toevoer van lucht. U heeft de keuze uit vier eenvoudige instellingen, afhankelijk van de warmtebehoefte.

De Vogue kan worden voorzien van externe luchttoevoer, hierdoor word er geen lucht uit de ruimte onttrokken waar deze is geplaatst.

Extra informatie

Afmetingen 35,8 × 63,5 cm
Brandstof

Kleur

Merk

Nominaal vermogen

Rookgasafvoer