A

Dik Geurts Bora Corner Fixed

Prijs op aanvraag

Afmetingen (DxBxH)

41 × 51 cm

Rendement

78,1%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts Bora Corner FIXED

 

De Dik Geurts Bora Corner Fixed hangt aan het plafond (van onbrandbaar materiaal), waardoor er veel plaatsingsmogelijkheden in het huis zijn. De haard kan in elke gewenste positie worden ophangen waardoor je optimaal kunt genieten van het prachtige houtvuur. Tevens is de houtkachel naar keuze uitvoerbaar als linker of rechter model, waarbij dus het glas links of rechts doorloopt.

 

BEDIENINGSGEMAK

 

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Dik Geurts is uitstekend. Ze reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld. Het opstarten van de houtkachel maakt gebruik gemaakt van de primaire beluchting.  De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit. Het interieur is uitgevoerd met vermiculiet bekleding. Dit  weerkaatst de warmte goed  en warmt de kachel snel op. Deze combinatie zorgt voor een optimale en schone verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn. Dit maakt van de Dik Geurts houtkachels een milieu bewuste keuze. Kortom met  de Dik Geurts Bora Corner haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

 

Belucting Bora Corner:

 

EA variant:

EA staat voor External Air, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met neutrale of overdruk situaties. Zuurstof voor de verbranding wordt uit de woning of van buiten gehaald. Dit wordt toegepast bij woningen met voldoende natuurlijke ventilatie. ( oudere/bestaande woningen en of raamroosters)

 

RS variant:

RS staat voor Room Sealed, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met onderdruk situaties. Zuurstof komt volledig van buiten. Dit komt meestal voor in nieuwbouw situaties waarbij de woning/ruimte goed geïsoleerd is.

 

De complete serie Bora Corner van Dik Geurts bestaat uit 5 modellen waaronder dus deze Bora Corner Fixed. Maar is ook leverbaar als Bora Corner Cubes, Bora Corner Wall, Bora Corner Floating Plateau & de Bora Corner Straight Plateau.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 41 × 51 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 95 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht