A

Dik Geurts Odin Tunnel Fixed

Prijs:

5.536,-

Inclusief ophangkit (standaard 1900mm) (is op maat te bestellen)

Afmetingen (DxBxH)

40 × 60,6 cm

Rendement

75,2%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts Odin Tunnel Fixed

 

De Dik Geurts Odin Tunnel Fixed is een houtkachel uit de Odin design serie. Deze staat bekend om zijn unieke ronde vorm.
Deze serie biedt verschillende uitvoeringen, waaronder de Odin Base, de Odin Wall en de Odin Plateau.
Hierdoor is er voor elke situatie en inrichting een passende oplossing voor iedereen die op zoek is naar een houtkachel met deze kenmerkende vormgeving.

De Odin Tunnel Fixed is de uitvoering van de Odin design serie waarbij de haard met een starre dikwandig rookkanaal aan een brandvrij plafond zoals beton wordt gehangen.
Hierdoor heb je dus geen draagpoot of meubel meer nodig waarop de kachel bevestigd wordt en dus vrij in de ruimte gehangen kan worden. Doordat de kachel niet op de grond staat ontstaat een zeer ruimtelijke effect.

 

BEDIENINGSGEMAK

 

De houtkachels van Dik Geurts zijn zeer gemakkelijk te bedienen en reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif. Hiermee wordt de primaire beluchting, secundaire beluchting of de raam beluchting ingesteld. De primaire beluchting is te gebruiken voor het opstarten van de kachel. De secundaire beluchting zorg voor verbranding van onverbrande gassen. En de raam beluchting zorgt voor een schone ruit.
Het vermiculiet interieur zorgt ervoor dat de warmte goed wordt weerkaatst en de kachel snel opwarmt.. In combinatie met het moderne beluchtingssysteem zorgt dit voor een optimale en schonere verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 gelden.

 

 

OOK TE LEVEREN ALS FRONT HAARD

 

De Dik Geurts Odin Tunnel Fixed is ook leverbaar als een front haard waarbij men van één zijde zicht heeft op het vlammenspel. De Dik Geurts Odin Front Fixed leent zich uitstekend voor diegene die bijvoorbeeld de haard vlak voor een muur wil plaatsen.

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 40 × 60,6 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 85 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht