A

Dik Geurts Oval Front Fixed

Prijs op aanvraag

Afmetingen (DxBxH)

38 × 60,6 cm

Rendement

75,9%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

DIK GEURTS Oval FRONT FIXED

 

De Dik Geurts Oval Front Fixed is een houtkachel uit de Oval design serie. Deze staat bekend om zijn unieke ovale vorm.
De Dik Geurts Oval serie biedt verschillende uitvoeringen, waaronder de Oval Base, de Oval Wall en de Oval Plateau.
Voor iedereen die op zoek is naar een houtkachel met deze kenmerkende vormgeving, is er dus een passende oplossing voor elke situatie en inrichting.

 

De Oval Front Fixed uitvoering van de Oval design serie kan worden opgehangen aan een brandvrij plafond zoals beton met behulp van een starre dikwandige rookkanaal. Hierdoor is er geen draagpoot of meubel meer nodig om de kachel te bevestigen en kan deze vrij in de ruimte worden opgehangen. Dit creëert een zeer ruimtelijk effect doordat de kachel niet op de grond staat.

 

BEDIENINGSGEMAK

 

De houtkachels van Dik Geurts zijn zeer gemakkelijk te bedienen en reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif. Hiermee wordt de primaire beluchting, secundaire beluchting of de raam beluchting ingesteld. De primaire beluchting is te gebruiken voor het opstarten van de kachel. De secundaire beluchting zorg voor verbranding van onverbrande gassen. En de raam beluchting zorgt voor een schone ruit.
Het vermiculiet interieur zorgt ervoor dat de warmte goed wordt weerkaatst en de kachel snel opwarmt.. In combinatie met het moderne beluchtingssysteem zorgt dit voor een optimale en schonere verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 gelden.

 

Beluctings varianten

 

EA variant:

EA staat voor External Air, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met neutrale of overdruk situaties. Zuurstof voor de verbranding wordt uit de woning of van buiten gehaald. Dit wordt toegepast bij woningen met voldoende natuurlijke ventilatie. ( oudere/bestaande woningen en of raamroosters)

 

RS variant:

RS staat voor Room Sealed, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met onderdruk situaties. Zuurstof komt volledig van buiten. Dit komt meestal voor in nieuwbouw situaties waarbij de woning/ruimte goed geïsoleerd is.

 

OOK TE LEVEREN ALS TUNNEL / DOORKIJK HAARD

 

De Dik Geurts Oval Front Fixed is ook leverbaar als een tunnel/ doorkijk haard waarbij men van twee zijden zicht heeft op het vlammenspel. De Dik Geurts Oval Tunnel Fixed leent zich uitstekend als bijvoorbeeld een roomdivider.

 

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 38 × 60,6 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 120 kg
Merk

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht