a

Dik Geurts Oval Tunnel Fixed

Vanaf 6.877,00

Geen voorraad, wordt zo snel mogelijk geleverd

Offerte aanvraag
De voordelen van winkelen
bij kachelsenhaardenwinkel.nl
 • 1000+ kachels en haarden in onze showrooms Bezoek onze experience center of outlet (2500m2) waar u meer dan 200 kachels en haarden brandend kunt bezichtigen.
 • Meer dan 12.000 onderdelen verkrijgbaar Je kan het zo gek niet bedenken en wij kunnen het leveren, van pakking tot complete kachel.
 • Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-Vrij! Aspirant lid van het NHK en erkend DE-bedrijf, tevens ook CO-Vrij.
 • 14 dagen retourrecht Niet tevreden of past een onderdeel niet? Binnen 14 dagen kunt u uw bestelde artikelen retourneren.
 • Veilig bestellen & betalen Bij ons bestelt en betaalt u altijd veilig. Zo bent u verzekerd dat uw bestelde producten altijd heel en correct aankomen.
 • Advies online of in de winkel Wordt je graag persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Kom langs in onze winkel.
 • Levering door heel Europa Door onze uitgebreide logistieke mogelijkheden zijn wij instaat om u door geheel Europa van dienst te zijn.
The Feedback Company
van 10
beoordelingen

Vraag direct een offerte aan

Product informatie

DIK GEURTS Oval TUNNEL FIXED

 

De Dik Geurts Oval Tunnel Fixed is een houtkachel uit de Oval design serie. Deze staat bekend om zijn unieke ovale vorm.
De Dik Geurts Oval serie biedt verschillende uitvoeringen, waaronder de Oval Base, de Oval Wall en de Oval Plateau.
Voor iedereen die op zoek is naar een houtkachel met deze kenmerkende vormgeving, is er dus een passende oplossing voor elke situatie en inrichting.

 

De Oval Tunnel Fixed uitvoering van de Oval design serie kan worden opgehangen aan een brandvrij plafond zoals beton met behulp van een starre dikwandige rookkanaal. Hierdoor is er geen draagpoot of meubel meer nodig om de kachel te bevestigen en kan deze vrij in de ruimte worden opgehangen. Dit creëert een zeer ruimtelijk effect doordat de kachel niet op de grond staat.

 

BEDIENINGSGEMAK

 

De houtkachels van Dik Geurts zijn zeer gemakkelijk te bedienen en reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif. Hiermee wordt de primaire beluchting, secundaire beluchting of de raam beluchting ingesteld. De primaire beluchting is te gebruiken voor het opstarten van de kachel. De secundaire beluchting zorg voor verbranding van onverbrande gassen. En de raam beluchting zorgt voor een schone ruit. Het vermiculiet interieur zorgt ervoor dat de warmte goed wordt weerkaatst en de kachel snel opwarmt. In combinatie met het moderne beluchtingssysteem zorgt dit voor een optimale en schonere verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 gelden.

 

Beluctings varianten

 

EA variant:

EA staat voor External Air, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met neutrale of overdruk situaties. Zuurstof voor de verbranding wordt uit de woning of van buiten gehaald. Dit wordt toegepast bij woningen met voldoende natuurlijke ventilatie. ( oudere/bestaande woningen en of raamroosters)

 

RS variant:

RS staat voor Room Sealed, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met onderdruk situaties. Zuurstof komt volledig van buiten. Dit komt meestal voor in nieuwbouw situaties waarbij de woning/ruimte goed geïsoleerd is.

 

OOK TE LEVEREN ALS FRONT HAARD

 

De Dik Geurts Oval Tunnel Fixed is ook leverbaar als een front haard waarbij men van één zijde zicht heeft op het vlammenspel. De Dik Geurts Oval Front Fixed leent zich uitstekend voor diegene die bijvoorbeeld de haard vlak voor een muur wil plaatsen

 

 

Technische specificaties

Gewicht 120 kg
Afmetingen (DxBxH) 38 × 98 × 60,6 cm
Energielabel A
Merk

Dik Geurts

Vuurzicht

Doorkijk

Model

Hanghaarden

Vermogensklasse

9-12 kW

Rendement

81,5%

Brandstof

Hout

Buitenluchtaanvoer

Optioneel bij EA variant, Ø 80

Rookgasafvoer

150

Aansluiting

Boven

Download documenten

     

  Is er een product of onderdeel niet beschikbaar?

  Wij spannen ons graag voor u in om het onderdeel alsnog aan u te kunnen leveren via de fabrikant of importeur.

  Vul het formulier in en wij kijken graag of wij het onderdeel alsnog aan u kunnen leveren. Wij streven er naar u binnen 48 uur na ontvangst van uw aanvraag uitsluitsel te geven over de mogelijkheden.

  Wat klanten over ons zeggen

  1. 5 van 5

   Hn van Vliet

   goede en snelle service

  2. 4.5 van 5

   D. Steenstra

   heldere site met duidelijke prijsberekeningen telefonisch goed bereikbaar constructief meedenken bij maken van aanbieding zeer korte levertijd rechtstreeks van de fabriek grote flexibiliteit en creativiteit om order af te wikkelen

   Sterke punten

   zie boven

   Verbeterpunten of tips

   neen / zie boven

  3. 4 van 5

   Brink

   Onderdeel voor sfeerhaard perfect geleverd

   Sterke punten

   Snelle afhandeling van de levering

  4. 4.5 van 5

   Martin

   Betrouwbaar en zeer goede after sales. Door transport/post tweemaal een onderdeel kapot ontvangen. Na contact via telefoon/email onderdeel kostenloos telkens opnieuw toegestuurd totdat het goed was.

  5. 4.5 van 5

   Anoniem

   Prettige communicatie, meedenken en mijn elektrische haard binnen een dag geleverd. Super.

   Sterke punten

   Goed bereikbaar en fijne communicatie.

   Verbeterpunten of tips

   Duidelijke prijzen op site.

  6. 5 van 5

   Wendy Roerdink

   Ze zijn super snel met mail contact, denken goed met je mee en leveren uitstekende service. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

   Sterke punten

   Snelle en goede communicatie.

   Verbeterpunten of tips

   Van te voren even bellen bij afleveren. Ze kwamen wel kosteloos bezorgen!

  Wilt u ook een review schrijven?