A

Contura 886 Style

Prijs:

3.795,-

Rendement

81%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 886 Style: De Perfecte Vrijstaande Houtkachel

Elegantie en Functionaliteit in Één

De Contura 886 Style is een vrijstaande houtkachel van het gerenommeerde merk Contura. Deze kachel combineert Scandinavisch design met hoogwaardige prestaties. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling is de 886 Style een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de kachel moeiteloos in verschillende woonstijlen past.

Hoogwaardige Materialen en Constructie

De Contura 886 Style is vervaardigd uit de beste materialen. De behuizing van hoogwaardig staal garandeert duurzaamheid en langdurige prestaties. De grote glazen deur biedt niet alleen een prachtig zicht op het vlammenspel, maar is ook gemaakt van hittebestendig glas voor optimale veiligheid. Dankzij de innovatieve verbrandingskamer wordt hout efficiënt verbrand, wat leidt tot lagere stookkosten en minder uitstoot.

Optimaal Warmtevermogen

Deze houtkachel heeft een indrukwekkend warmtevermogen. Met een nominaal vermogen van 5 kW kan de Contura 886 Style gemakkelijk kleien tot middelkleine ruimtes verwarmen. Dit maakt de kachel ideaal voor zowel kleine als grotere woonruimtes. Bovendien zorgt het slimme luchtcirculatiesysteem voor een gelijkmatige verspreiding van warmte, waardoor elke hoek van de kamer aangenaam warm blijft.

Gebruiksgemak en Efficiëntie

Het gebruiksgemak van de Contura 886 Style is ongeëvenaard. De kachel is uitgerust met een eenvoudig te bedienen luchtschuif, waarmee u de verbranding moeiteloos kunt regelen. Het innovatieve Clean Burning System zorgt voor een schone verbranding en helder glas. Hierdoor heeft u altijd een perfect zicht op de vlammen.

Milieuvriendelijk Verwarmen

Duurzaamheid staat centraal bij de Contura 886 Style. Deze houtkachel voldoet aan de strengste milieunormen en heeft een hoog rendement van 81%. Dit betekent dat er minder hout nodig is om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee. Door de efficiënte verbranding wordt de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt.

Veelzijdige Plaatsingsmogelijkheden

Dankzij zijn compacte formaat en vrijstaande ontwerp kan de Contura 886 Style op verschillende plekken in huis geplaatst worden. Of u nu kiest voor een centrale plaats in de woonkamer of een knusse hoek in de eetkamer, deze kachel komt overal tot zijn recht. De mogelijkheid om een draaiplateau toe te voegen, biedt extra flexibiliteit, zodat u vanuit elke hoek van de kamer kunt genieten van het vuur.

Conclusie

De 886 Style is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, efficiënte en milieuvriendelijke houtkachel. Met zijn elegante design, hoogwaardige materialen en gebruiksvriendelijke functies biedt deze kachel het beste van beide werelden: warmte en schoonheid. Voeg de Contura 886 Style toe aan uw interieur en geniet van de ultieme warmtebeleving.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer