AA

JAcobus 6 Kwadraat

Prijs op aanvraag

Leverbaar vanaf najaar 2023!

Rendement

89%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

De Jacobus Kwadraat: Innovatie in Houtkachels

Janco de Jong heeft een opmerkelijke nieuwe reeks houtkachels gelanceerd, bekend als de JAcobus Kwadraat. Hoewel de naam doet denken aan de bestaande JAcobus houtkachel, heeft deze serie een geheel eigen identiteit. De nieuwe modellen zijn eigentijds vormgegeven en bieden keuze uit drie basisvarianten: hangend, inbouw en staand. Elk van deze kan worden geconfigureerd als een frontkachel of als een doorkijkmodel. Beschikbaar in drie verwarmingscapaciteiten (6, 9 en 12 kW) en geschikt voor zowel boven- als achteruitvoer, biedt de JAcobus Kwadraat-serie veelzijdigheid en stijl in één.

Verbeterd Verbrandingssysteem

Het verbrandingssysteem van de Jacobus Kwadraat is een staaltje van geavanceerde techniek. Terwijl de basis voortbouwt op hetzelfde systeem dat de Jacobus houtkachel zijn uitstekende reputatie geeft, heeft de Kwadraat-serie enkele opmerkelijke verbeteringen ondergaan. Deze verbeteringen en aangepaste productietechnieken leiden tot een nog schonere en efficiëntere verbranding. Een extra voordeel van deze aanpassingen is dat de rookgastemperatuur in de Kwadraat-serie iets hoger is, wat de vorming van condens in de rookgassen minimaliseert. De bediening is vereenvoudigd met een handige 1-knopsbediening, waardoor de Jacobus Kwadraat nog gebruiksvriendelijker is geworden. Bovendien is de vlamplaat in de bovenste brandkamer opnieuw ontworpen, waardoor de naverbranding nu goed zichtbaar is en het vlammenspel werkelijk betoverend is geworden.

Jacobus Kwadraat voor Elke Ruimte

De Kwadraat-serie is beschikbaar in 6, 9 en 12 kW en biedt zowel boven- als achteruitvoer. Kies uit hangende, inbouw- en staande modellen, elk aanpasbaar als front- of doorkijkkachel. De mogelijkheden zijn veelzijdig.

Unieke Kenmerken Jacobus Kwadraat

De hangende kachel kan 360° draaien, terwijl de inbouwkachel verstelbare poten heeft voor hoogteaanpassingen. De staande kachel kan worden omkleed met beton voor een robuuste uitstraling.

Unieke kenmerken beton variant:

 • Warmte afgifte door convectie en straling
 • Beton omkleding is eenvoudig te monteren (ook later mogelijk)
 • Unieke looks door warme en robuuste uitstraling

Unieke kenmerken hangende variant:

 • Strak vormgegeven, met name door de vierkante pijp
 • 360° draaibaar (optie)
 • Hanghoogte = maatwerk
 • Warmte afgifte door convectie en straling

Unieke kenmerken vrijstaande kachel:

 • Strakker dan de conventionele JAcobus
 • Warmte afgifte door convectie en straling
 • Hoogte kachel is aanpasbaar door maatwerk
 • Optioneel: betonnen omkleding

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 110 kg
Kleur

Merk

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer