Aanbieding!

Art nr:30023263

AA

Jotul F 162 CB

Prijs:

2.690,-

2.200,-

Aanbieding

Let op, prijs geldt alleen online! Info
De Jotul F 162 CB maakt deel uit van de F 160-serie, die zes varianten telt met of zonder zijruiten en gietijzeren voetstukken en met verschillende pootlengtes. De Jotul F 162 CB valt op door zijn opgeruimde ontwerp en drie stevige poten die de kachel een kalme, moderne uitstraling geven.

Afmetingen (DxBxH)

44,6 × 90,3 cm

Rendement

83%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Jotul F 162 CB

De Jotul F 162 CB is een mooie houtkachel die bekend staat om zijn uitermate goede  prestaties en aantrekkingskracht. Met zijn slanke ontwerp voegt deze hout kachel een vleugje elegantie toe aan elke ruimte, terwijl hij tegelijkertijd een efficiënte en gezellige warmtebron biedt.

De Jotul F 162 CB maakt deel uit van de F 160-serie, die zes varianten telt met of zonder zijruiten en gietijzeren voetstukken en met verschillende pootlengtes. Deze houtkachel valt op door zijn opgeruimde ontwerp en drie stevige poten die de kachel een kalme, moderne uitstraling geven.

U kunt deze kachel aanvullen met een decoratieve spekstenen dekplaat, die de warmte van het vuur nog langer vasthoudt. De kachel is ontworpen voor het moderne leven en geschikt voor gebruik op laag vermogen. Hij brandt optimaal, zelfs op 3 kW.

De Jotul F 162 CB is vervaardigd volgens zijn hoge norm en biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze kachel is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar ook een uitstekende warmteafgifte en -retentie biedt.

Met een vermogen van 9 kW is deze kachel geschikt voor het verwarmen van middelgrote tot grote ruimtes. Dankzij het geavanceerde verbrandingssysteem en de luchtaanvoerregeling kan de kachel gemakkelijk worden aangepast om te voldoen aan je gewenste warmtecomfortniveaus.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de Jotul F 162 CB

Voordelen


– Gietijzer
– Geschikt voor gebruik op laag vermogen
– Praktische asplaats
– Verschillende materialen, afwerkingen en kleuren
– Zijruiten van speciaal glas dat schoon blijft
– Gemakkelijk in gebruik: slechts één ventilatieopening
– Direct aan te sluiten op de buitenlucht

– Compacte kachel

Neem ook eens een kijkje op: https://www.krulalltech.nl/ En bezoek onze prachtige showroom in Benningbroek! Als u nog vragen heeft over deze en/of een andere kachel, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan van maandag tot zaterdag klaar voor al uw vragen.

 

 

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 44,6 × 90,3 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 115 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht