Aanbieding!

Art nr:21043853

AA

Jotul F 263 CB

Prijs:

3.759,-

3.196,-

Aanbieding

Let op, prijs geldt alleen online! Info
De Jotul F 263 CB maakt ook deel uit van de F 260-serie, die vier varianten telt. Deze convectie-houtkachels zijn allemaal geschikt om te installeren tegen een muur van ontvlambaar materiaal. De dubbele buitenwand zorgt ook voor convectie in de vorm van een luchtstroom tussen de verbrandingskamer en de buitenwanden. Daardoor wordt de buitenwand van de kachel minder heet.

Afmetingen (DxBxH)

49 × 109 cm

Rendement

82%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Jotul F 263 CB

De Jotul F 263 CB maakt ook deel uit van de F 260-serie, die vier varianten telt. Deze convectie-houtkachels zijn allemaal geschikt om te installeren tegen een muur van ontvlambaar materiaal. De dubbele buitenwand zorgt ook voor convectie in de vorm van een luchtstroom tussen de verbrandingskamer en de buitenwanden. Daardoor wordt de buitenwand van de kachel minder heet. De Jotul F 263 CB heeft ook grote zijruiten en wordt standaard geleverd met een bijpassende haardset in het voetstuk. In de ruimte in het voetstuk kunt u ook nog andere haardaccessoires achter het deurtje opbergen. Voor een nog betere warmtecirculatie kunt u een ventilator plaatsen die efficiënt en snel de warmte door de kamer verspreidt. De kachel is ontworpen voor het moderne leven en geschikt voor gebruik op laag vermogen. Hij brandt optimaal, zelfs op 3 kW.

Voordelen


– Gietijzer
– Zijruiten van speciaal glas dat schoon blijft
– Haardset in voetstuk
– Geschikt voor gebruik op laag vermogen
– Kan dicht bij ontvlambare materialen gebruikt worden door convectiepaneel
– Praktische asplaats
– Ventilator voor snelle verspreiding van de warmte
– Direct aan te sluiten op de buitenlucht

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionele vakmannen. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel(onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag klaar voor al uw vragen.

 

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 49 × 109 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 160 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht