Dru Virtuo, het nieuwe vuur
zit vol van innovatie

De haard van de toekomst

Elektrisch, duurzaam én sfeervol

De Dru Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker, waarvan je driedimensionaal kunt genieten. Met de nieuwe en geavanceerde 3D-technologie, maakt de Dru Virtuo het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard.

Sfeer. Zonder traditionele brandstoffen

Vuur verbeteren. Het klinkt onmogelijk, toch is het Dru gelukt. Met de Dru Virtuo maakt vuur de stap naar de toekomst. En dat heeft voordelen. Voor jou én het milieu. Het nieuwe vuur van Dru vraagt niet langer om fossiele brandstoffen, maar biedt wel precies dat wat je zoekt in vuur. Een levendig vlammenspel, het geluid van knisperend hout en heerlijk warm wanneer jij dat wilt. Alleen Dru Virtuo geeft je het gevoel dat je voor een echte haard zit. Je moet het voelen om te geloven.

Selecteer je eigen vlambeeld

Romantisch, modern of gezellig

Heerlijk thuiskomen op een koude winterdag, een romantisch avondje voor twee of juist gezelligheid voor het hele gezin. Dat zijn de Dru Virtuo elektrische haarden. De Virtuo laat zich met geen enkele andere haard vergelijken.

Virtuo-Flame®, Genieten in 3D

Van welke zijde je ook van de Dru Virtuo geniet, dankzij de door Dru ontwikkelde projectietechniek is het nieuwe elektrische vuur niet van gewoon vuur te onderscheiden. Er is een ruime keuze uit verschillende vlambeelden, kies de vlammen die jij mooi vindt.

LED Gloeibed

De natuurechte houtblokkenset gecombineerd met het LED gloeibed maakt sfeer in je kamer compleet. Met de bijgeleverde afstandsbediening selecteer je prachtige vlambeelden, controleer je zeld de warmte en kies je voor het geluid van een gezellig knapperend haardvuur.